Actuació del duo.

La natació artística del CNM tanca amb nota la temporada

Bon paper de la base.

Les instal·lacions del Centre Natació Sabadell van acollir, de l’11 a 14 de juliol passats, el campionat d’Espanya Aleví de Natació Artística amb una actuació destacada de les nedadores del Centre Natació Mataró. En la modalitat de Figures la Isabel Shuang es va proclamar subcampiona d'Espanya en la classificació de Figures absolut, i la Nàdia Ballo també va aconseguir una important segona posició  en la classificació de figures de l'any 2009. La Isabel encara va aconseguir una medalla més en la modalitat de Solo, on també es va penjar la medalla de plata. En la modalitat de Duo, la parella formada per l'Helena Guillem i la Isabel Shuang van aconseguir un brillant 5è lloc.

L’equip integrat per Isabel Shuang, Helena Guillem, Maria Morón, Lia Pidal, Lucia Garriga, Nàdia Ballo, Martina Rabadan, Cèlia Carbonell, i com a suplents Andrea Miró, Jana Azemar i Tanit Mayna va aconseguir, en la classificació d'Equip Lliure , una destacada 4a posició, i en Rutina Combinada van ser les 10es classificades.

Per altra banda, les nedadores d'Artística Infantils van competir del 27 al 29 de juny al campionat d'Espanya Infantil celebrat a Valladolid. Van cloure el campionat amb molt bones sensacions i amb els objectiu complerts quedant en una destacada 10a posició en la classificació de clubs i amb una demostració que la millora d'aquest equip es fa palesa a cada nova competició. Irina Ballo i Anna Curós van aconseguir una gran 11a posició en Rutina de Duo Lliure i van quedar en la 14a posició a la classificació general. La mateixa Irina en Solo va ser la 12a classificada i la 16a a la classificació final.

Les components de l'equip format per Irina Ballo, Anna Curós, Helena Gallardo, Aina Pidal, Gala Altarriba, Carla Cervelló, Debora Fraile, Magali Alarcón, Irina Mosquera, Laia Medina i Laia Cabotí, van aconseguir entrar a la final amb la 10a posició en Rutina d'Equip, i encara van  aconseguir pujar fins a la 10a posició en Rutina Combinada.