Gàlia Dvorak es troba ja preparant el camí olímpic cap a Tòquio 2020. Ho fa en la categoria de parelles mixtes on juga amb Álvaro Robles. Els dos van prendre part en un dels tornejos més importants: el ITTF World tour Platinum 2018, puntuable pel rànquing internacional que es va celebrar entre el 29 de maig i el 3 de juny. La parella va arrencar i vèncer davant una dupla indonesa en el seu primer enfrontament.

La tasca realitzada pels dos jugadors va arribar fins el quadre final de la competició. Allà, però, no van pdoer seguir avançant i van acabar claudicant. La jugadora mataronina va competir també en la categoria individual, però va perdre en el primer partit que va disputar. Actualment es troba en la posició 33 del rànquing de la ETTU.

Vuitens de Croàcia

Una altra de les fites destacades de Dvorak va ser el ITTF Challenge de Croàcia que es va disputar la primera quinzena d'abril i on la jugadora mataronina va participar a la prova puntuable pel rànking internacional. Dvorak va aconseguir passar a la fase final absoluta després de guanyar a Anelia Lipulesku i a Nicole Trosman a la fase de grups. al quadre decisiu va superar a Rachel Moret, 79 del món, per 4-2, i a la xinesa Yu-Hsin Liu per 4-0. Això li va permetre accedir als vuitens de final, on havia de jugar amb la japonesa Hitomi Sato, primera cap de seèrie. Aquí va perdre 4-0 davant la primera cap de sèrie.