Els veterans dels Capgrossos, segons a la Lliga Catalana de Rem

Els mataronins van disputar a Colera l'última de les regates

En la sisena i última regata de la Lliga Catalana de Rem realitzada el diumenge 26 d'agost , l'equip de veterans dels Capgrossos de Mataró va aconseguir més del que s'havia proposat. Els nois van arribar a Colera pensant lluitar per a mantenir el tercer lloc en la classificatòria final i van acabar aconseguint la segona posició. En una última regata molt renyida, La Lliga va acabar amb un regust més que dolç per als Capgrossos, que van celebrar efusivament la victòria final malgrat el cansament. En aquesta última trobada, els Capgrossos van quedar primers, puntuació que els va permetre pujar a aquesta segona posició i quedar segons a la lliga darrere de Torredembarra. Per la seva part, les noies de l'equip de sènior van mantenir el seu cinquè lloc mentre que les veteranes van conservar el setè.

La quota amarga de la competició la va posar el jurat. Els errors arbitrals novament van distorsionar la trobada esportiva i van ocasionar que en una ocasió es paralitzés la jornada per revisar el camp de regates a comanda dels clubs competidors. Amb la regata de Colera es va acabar la Lliga Catalana de Rem 2007. Manca només el Campionat de Catalunya, que es realitzarà el 16 de setembre i que servirà per tancar la temporada.