Els principals equips de la ciutat juguen a casa partits d'alt voltatge, importants per als diversos objectius que tenen en marxa. Aquests són els que es juguen a la capital del Maresme.

Partits de dissabte

Quadis Mataró - Real Canoe. 12.45h, Joan Serra. El Quadis Mataró vol mantenir el quart lloc, i això només pot passar per superar un tram final de temporada molt mogut. El duel amb els madrilenys ha de ser una victòria.

Sirena Mataró - Moscardó. 14.30h, Joan Serra. Les de Zablith es troben terceres en lliga i buscaran assegurar la posició en un duel que a priori no hauria de ser complicat.

Mataró Parc Boet - Castellbisbal. 18.30, Eusebi Millan. La mala dinàmica de resultats del Boet ha de canviar intentant assegurar un triomf a casa que doni impuls per aquestes últimes quatre jornades de lliga.

Advisoria Boet - Azkoitia. 20.30h, Eusebi Millan. Les noies de Lliga Femenina 2 necessiten urgentment guanyar per desenganxar-se de la zona baixa i trencar una ratxa de resultats negativa que dura massa.

CH Mataró - Vilassar de Mar. 20h, Jaume Parera. L'equip de Nacional Catalana Femenina té encara opcions de repesca per al play-off d'ascens, i passen per competir en un duel maresmenc com aquest.

Partits de diumenge

Futsal Aliança Mataró - Manresa. 12.30h, Teresa Maria Roca. Partit duríssim davant el segon classificat. A la primera volta es va sorprendre als manresans i un triomf és clau per mantenir el tercer lloc.

CE Mataró - Valldoreix. 17h, Mpal del Centenari. Els groc i negres busquen guanyar per mantenir l'avantatge aconseguit la setmana passada respecte el segon.