El Sant Just és un equip amb nivell molt superior a la resta de conjunts de la primera divisió i, contra el CV Mataró ho va tornar a demostrar. Les visitants no van tenir cap opció davant d’un equip amb superior capacitat física i tècnica. Els dos primers sets van ser pràcticament calcats, les locals ràpidament agafant avantatge al marcador i sense tenir masses dificultats per mantenir-la fins  finals de set, 25-16.

En el tercer les jugadores del Mataró Caliu, van millorar el servei i el Sant Just, un equip que encara no ha cedit cap punt en tota la temporada, va tenir més dificultats per avançar-se en el marcador. El set va ser equilibrat fins al 19 iguals, aleshores, les locals van tancar el parcial amb contundència, 25-19.

Després de la derrota en la 1a jornada de la segona fase, el Mataró és a la quarta posició, ja que manté els punts de la primera fase amb els equips del mateix grup. Un cop feta una anada i tornada amb els equips provinents de l’altre grup, els quatre primers equips classificats, sense tenir en compte la Blume (centre de tecnificació de la FCVb) es classificaran per la fase final catalana. El Mataró Caliu té com a objectiu de la temporada jugar aquesta fase final que dóna opcions a participar a la fase d’ascens estatal.

La propera jornada contra l’Hospitalet, dissabte a les 18:00 a l’Euskadi les mataronines estan obligades a guanyar si volen mantenir-se a la zona alta de la classificació.