El Centre Natació Mataró va acudir a la Diada de la Natació Catalana, celebrada al Caixa Fòrum, on la Federació Catalana lliure premis a esportistes, personalitats, equips i entitats pels seus èxits i per la seva tasca al llarg de la temporada.

En la classificació de clubs s’estableix un barem on s’hi compten totes les classificacions de totes les categories i de totes les seccions de cada club, i en aquest apartat el Centre Natació Mataró, representat a l’acte pel president  Joan Gros, va rebre el trofeu al segon Millor Club de Catalunya per darrera del poderós equip del CN.Sabadell.

Un guardó que el club valora, ja que col·loca l’entitat entre els millors centres de Catalunya i això significa que va des de la Direcció tècnica i en cadascun dels joves esportistes que hi ha a totes les categories. En el cas del CN Mataró, les seccions de natació en tots els seus àmbits, waterpolo, triatló i tennis taula tenen un pes molt important a l’hora de veure el barem final que s’estableix en la puntuació dels clubs que participen en aquesta cita de la Federació Catalana de Natació.