El Consorci Port Mataró, la colla castellera Capgrossos i l’Ajuntament de Mataró col·laboraran per tal de donar suport al desenvolupament i la millora del rem a la ciutat de Mataró. Els capgrossos, que compten amb una secció de rem des de l'any 2004, col·laboraran amb el consorci i amb el consistori, que tenen entre les seves prioritats la potenciació i promoció dels esports nàutics a la ciutat.

L’acord estableix la creació del Pla de Millora Esportiva per al desenvolupament del rem a la ciutat i estreny els vincles de col.laboració entre les tres parts per potenciar el rem, consolidar un calendari d’actes esportius de relleu, utilitzar la Base Nàutica Municipal i obtenir, per part del Consorci Port Mataró, tot un seguit de prestacions adients per a la bona pràctica d’aquest esport, que a la capital del Maresme ja compta amb més de 70 vogadors, dels quals gairebé dues terceres parts són dones.

L’acord el van signar el passat 24 de juliol el gerent del Consorci Port Mataró, Joan Bellavista; el president dels Capgrossos de Mataró, Carles Guanyabens i el regidor d’Esports de l’Ajuntament de Mataró, Ivan Pera.