Representants del CN Mataró al triatló de Blanes. Foto: CNM.

Clàudia Luna, millor mataronina al triatló de Blanes

Ivan Roca va firmar l’actuació més destacada en categoria masculina

Una cursa progressiva i remuntant posicions de manera constant va permetre a l’atleta del Centre Natació Mataró, Clàudia Luna, acabar en sisena posició el triatló de Blanes. La prova, puntuable per la Lliga Catalana, celebrava la seva vuitena edició. En categoria masculina, Ivan Roca (15ª posició), va ser el mataroní més destacat.

Roca va fer-se un lloc en el grup capdavanter durant el tram de natació i va ser capaç de mantenir-se entre els primers classificats damunt de la bicicleta. La cursa a peu el va acabar col·locant en quinzè lloc. Cinc posicions després va creuar la meta el veterà José Luis Cano, amb remuntada inclosa. Oriol Bruguera va ser 26è.

A la categoria femenina, més enllà de la bona actuació de Clàudia Luna, el Centre Natació Mataró també va comptar amb el bon paper de Jessica Brillas i Alba Pujol. Per equips, el Centre va acabar 4t a pocs punts de la medalla de bronze. 21 atletes en total va aportar el club mataroní en aquest triatló de Blanes. La delegació de la capital del Maresme va ser una de les més nombroses.