Bons resultats dels capgrossos en la Lliga Catalana de rem. Aquest diumenge 18 de maig va tenir lloc a Arenys de Mar la primera regata de la IV Lliga Catalana de Llagut. En aquesta prova han participat 46 tripulacions en les categories de sènior masculí i femení i veterà masculí i femení, és a dir, gairebé 400 vogadors de 17 clubs des de Roses i fins a Flix.

Els Capgrossos de Mataró han acudit a aquesta primera regata amb les quatre tripulacions de competició que estan inscrites a aquesta competició. El debut en aquesta lliga no ha pogut ser més encoratjador perquè un cop acabades les eliminatòries totes les tripulacions s’havien classificat per a disputar les finals d’aquesta jornada.

Els vogadors i vogadores mataronins al final de la regata han assolit les següents posicions: en categoria sènior femení la tercera plaça, en categoria veterà masculí els nois han finalitzat la prova en cinquena posició i els dos equips veterans femení han acabat quartes i cinquenes.

Les noies del sènior han fet una prova molt regular quedant en tercera posició tan a les eliminatòries com a la final, competint amb tripulacions tradicionalment guanyadores com Santa Cristina de Lloret, Colera i un debutant però molt sòlid Club Natació Badalona.

Els veterans, després d’haver fet cinquens a l’eliminatòria, han guanyat la final B amb comoditat mantenint la posició aconseguida a les eliminatòries. Un paper destacat l’han tingut també les dos tripulacions de veteranes A i B. L’equip A ha acabat primer a l’eliminatòria i tercer a la final que ha disputat. Aquest equip, però, ha tingut el ‘handicap’ de l’edat en contra front a tripulacions com Torredembarra i el Club de Rem Badalona que s’han acabat imposant. L’equip B, després d’haver fet una eliminatòria no tan brillant quedant vuitè, posteriorment ha escalat posicions fins a la cinquena amb una final B disputada.