La superfície d'herba no és la preferida d'Albert Ramos, jugador que ha destacat sobretot en terra batuda, on l'estil encaixa més amb el seu perfil de jugadors. Però això no treu que caure a primera ronda a Wimbledon per segon any seguit pugui ser una petita decepció. El mataroní s'enfrontava al nord-americà Steve Johnson, amb qui va caure en tres sets per 6-4, 6-2 i 6-3 en un partit que es va despatxar en una hora i 52 minuts. El rival de Ramos és actualment el 71 del món i té 29 anys. Mai s'havien enfrontat en cap competició fins aquest dimarts, dia 2.

El nord-americà va aconseguir fer deu aces i va fer 38 cops guanyadors per només 18 de Ramos, que no va estar massa erràtic però sí que va estar molt penalitzat per la pèrdua de quatre serveis i no haver aconseguit trencar-li cap al seu contrincant, tot i que va tenir fins a quatre opcions de fer-ho.  

Ramos, de 31 anys, es troba actualment en la posició 99 del rànquing ATP i porta un balanç de 14 victòries i 15 derrotes en aquest 2019. Actualment sembla lluny del seu millor moment, quan a mitjan de 2017 va arribar a estar el número 17 del món.