El tenista mataroní Albert Ramos va començar amb derrota la seva nova temporada aquest 2019. El jugador de la capital del Maresme estrenava any a Doha, en l’obert d’aquesta localitat, però va dir adéu a les primeres de canvi després de perdre amb el número 21 del món. Ramos, que es troba actualment en la posició 65 del rànquing ATP, va topar-se amb un rival d’entitat en un partit ple d’alternatives que va decidir-se en tres sets: 6-1/1-6/6-1.

En una hora i 40 minuts, el georgià Nikoloz Basilashvili va superar al mataroní, cinquè favorit al títol, en un partit que va ser una muntanya russa. El georgià va dominar clarament el primer set, però es va trobar amb el millor Ramos en el segon, on li va tornar el mateix resultat (6-1) per equilibrar-ho tot. En el tercer i definitiu, però, Basilashvili va trencar ràpidament el servei i tot i que Ramos va tenir opcions de tornar-li en alguns jocs, finalment va claudicar i va tornar a caure de manera contundent per dir adéu en el seu primer campionat de 2019.

Ramos es prepararà ara de cara a la primera gran cita de l’any: l’Open d’Austràlia que se celebra a finals de mes. El tenista mataroní va aconseguir la seva millor classificació l’any passat, on va arribar a tercera ronda, i intentarà repetir la gesta enguany en una superfície que, això sí, no és la seva preferida.