Albert Ramos va aconseguir passar la primera ronda del US Open. Ramos, un dels caps de sèrie del torneig en ser el 31 del món a dia d'avui, va suar de valent per guanyar a Julien Bennetau en un partit que va durar tres hores i 23 minuts i que es va decidir en cinc sets. Tot i no ser una superfície -la dura- una de les preferides del tenista mataroní, va aconseguir imposar-se a un jugador que destaca en el circuit sobretot en l'apartat de dobles.

El matx va començar malament pels interessos de Ramos, que va perdre el primer set per 3-6. La reacció no es va fer esperar i en el segon set va capgrirar-ho trencant dos serveis del seu rival i empatant amb el 6-3. El mateix resultat va aconseguir en el tercer set per posar-se per davant en el marcador. Quan semblava que el partit ja estava encarrilat, un Bennetau molt dur en el servei i contundent a l'hora de restar va imposar-se 2-6. Ramos no va perdre la concentració i va trencar ben avait el servei de Bennetau, fet que va descol·locar el francès i que el va treure del partit amb el 6-1 definitiu.

El seu rival serà ara Andrey Kuznetsov, jugador rus que ocupa actualment el lloc 47 del món i que va guanyar en el seu partit per quatre sets a Belucci.