Bon paper en tasques ofensives.

Santi Serratacó, amb la cistella contrària entre cella i cella

Davant el Cornellà va anotar 18 punts i va tornar a ser el més inspirat en tasques ofensives

Santi Serratacó va tornar a ser l’home més inspirat del Mataró Feimat de cara a cistella. Ho porta sent gairebé tota la temporada, amb grans actuacions en les victòries i en les derrotes de l’equip. El base és peça clau per Charly Giralt, i els 18 punts que va anotar el cap de setmana passat davant el Cornellà estan dins de la mitjana que està aportant: en 17 jornades de lliga EBA, el jugador català ha disputat 30:56 minuts de mitjana, ha anotat 18,5 punts de mitjana i té un percentatge d’encert des de totes les posicions que supera el 50%. Amb un 21,9 de valoració mitja, si la permanència s’assoleix serà gràcies en part al pes que té dins l’equip.

“Em sento molt còmode a nivell personal, i com equip molts jugadors han hagut d’adaptar-se a la categoria”, explica Serratacó. El jugador afegeix: “Crec que tenim opcions de salvar-nos, aquest 2017 estem assegurant els partits a casa i estem amb confiança; som molt conscients que ara vénen enfrontaments directes que poden decidir la permanència”.

Victòria clau davant el Cornellà

El partit amb el Cornellà era clau per afrontar els propers compromisos amb rivals directes encara amb opcions reals de salvar-se. L’equip va remuntar un primer parcial contrari (17-24) i es va posar per davant al descans. A la represa, idèntica situació: tercer quart per oblidar (14-20) i gran reacció al darrer (25-10) per posar-se a només dues victòries de la zona de permanència.