Faronte Drakeford porta una temporada al Mataró Parc Boet, però ja és un imprescindible a l’equip d’Alberto Peña. Aquesta setmana va signar el seu segon MVP consecutiu amb un espectacular 54 de valoració. Només el 60 de Tomas Hampl està per sobre aquesta temporada de l’exhibició del ‘4’ taronja, que es va deixar anar: 33 punts, 12 de 13 en  tirs de dos, un triple de dos intents i 6 de 8 en tirs lliures. Aquests registres van ser clau en la victòria del Mataró Parc Boet, però no van ser els únics que van disparar a Drakeford fins a l’MVP. El jugador també va recollir 15 rebots, va donar dues assistències i va fer cinc recuperacions.

La temporada del nord-americà està sent espectacular. Té una mitjana de 19,7 punts per partit i 9,1 de rebots, amb un 23,8 de valoració que el fan un dels millors jugadors de la Lliga EBA. I això el Mataró Parc Boet ho agraeix.
L’entrenador, Albert Peña, assegura estar “extremadament satisfet” amb Drakeford, però “no només pels números que són evidents, sinó per la seva seriositat, implicació i professionalitat. Fer una aposta com aquesta i que surti bé és per estar contents”.

La temporada està encarrilada i l’equip sap que “guanyar al Barberà podria deixar-nos amb un peu i mig a la permanència”, per això buscaran la desena victòria del curs a la pista del cuer. “Tenen una gran plantilla, sorprèn que estiguin tant avall”, alerta Peña, que afegeix: “Aquesta temporada s’ha vist que no hi ha rival petit”.