La categoria OK Lliga Plata, on competeix el CH Mataró, canvia de format. El sistema passa a crear dos grups de competició, on els equips catalans es reparteixen per sorteig pur. Als de la capital del Maresme els ha tocat la zona nord, el que suposa per una banda que tindrà cinc sortides llargues (tres a Galícia, un a Oviedo i l'altra a Josaleta de Getxo). D'altra banda, l'equip d'Albert Larrea s'estalvia rivals de primer nivell descendits de l'OK Lliga com Alcobendas, Alcoi, Vendrell i Sant Cugat.

El grup dels mataronins estarà format per aquests conjunts: Liceo, Vilafranca, Oviedo, Arenys de Munt, Alpicat, Dominicos, Manlleu, Tordera, Compañía de María, Vilanova i Josaleta. El format de competició tindrà un ascens directe, el del campió de cadascun dels grups, i un play-off dels segons de cada grup de Plata que jugaran contra els darrers classificats d'Ok Lliga.

El debut dels mataronins sera el proper 19 d'octubre a casa davant el Compañía de Maria de la Corunya. El primer desplaçament serà la setmana següent a Tordera. La fase regular acabarà el 2 de maig a casa amb el Dominicos.