Una celebració d'un partit d'aquesta temporada.

El Mis Ibérica Mataró assoleix la permanència

Els mataronins tomben l'Arenys de Mar i s'aprofiten de la derrota del Vilanova.

El Mis Ibérica Mataró assoleix matemàticament la permanència a la Primera Estatal. Els de Quim López havien de guanyar i esperar una derrota del Vilanova -tercer per la cua- per certificar la salvació. I ambdues coses van passar. Els de la capital del Maresme van superar 8-5 a l'Arenys, un equip que lluitava per ascendir a Ok Lliga i que ara cau al quart lloc. La lliga és tan igualada que els mataronins són ara sisens, a només tres punts del quart i a quatre del tercer. Amb un parell de resultats favorables més potser s'estaria parlant d'altres objectius per un Mis Ibérica que ha tingut una temporada complicada però que ha sabut tirar endavant en els moments més complicats.

El partit no va ser gens fàcil, ja que els arenyencs buscaven un lloc a l'OK Lliga. Els visitants es van avançar amb un gol d'un vell conegut com Marc Roca, però Jordi Bartrès va empatar poc després. Illa va tornar a avançar als visitants i així es va arribar al descans.

A la represa, la reacció dels mataronins va ser de campió. Cantero empatava als pocs segons i Lladó posava l'equip per davant als 7 minuts. Els visitants empataven, però llavors va aparèixer Eric Florenza, que amb dos gols en tres minuts obria forat: 5-3. Els mataronins van jugar els millors minuts del matx i van eixamplar distàncies fins el 7-3. La victòria ja no s'escaparia i finalment, amb el hat trick de Florenza, es va tancar el triomf per 8-5.