-
-

El Medicare System Mataró creu en la permanència

Les mataronines guanyen 0-1 a l'Alcorcón i es queden a dos punts de la salvació.

El Medicare System Mataró creu en la remuntada i en la salvació. L'equip va rebre un cop molt dur el cap de setmana passat en el seu partit amb el Vilanova, davant qui va perdre. Però les mataronines d'Albert Larrea han reaccionat a temps i amb la victòria davant l'Alcorcón per 0-1 es queden molt a prop del seu objectiu: es troben a dos punts de la permanència quan resten encara quatre jornades per disputar-se.

Les mataronines van sortir a per totes buscant el gol i tancant molt bé la defensa per impedir sorpreses. Passaven els minuts, l'equip dominava però el gol no arribava. I de fet, amb empat a zero va acabar el primer temps.

A la represa les mataronines van desaprofitar un penal que Ona Castellví va enviar al pal. Poc després, desena falta de l'Alcorcón i jugada aturada que Castellví tampoc va poder encertar. Malgrat això, l'equip va seguir treballant i a cinc minuts pel final, Carla Fontdeglòria va veure porteria. Les locals van pressionar de valent però ja no van poder empatar.

Quatre finals

El Medicare System, tal i com detallen des del club, té la primera final aquest divendres contra l’Sferic. Les mataronines són penúltimes amb 21 punts, però tenen l’avantatge de l’average a favor amb el Vilanova i el Cerdanyola, a més tenen un partit menys que El Rivas i les cerdanyolenques, i reben a casa a dos rivals directes (Sferic i Rivas). Al Mataró l’esperen per acabar la temporada l’Sferic (C), el Voltregà (F), el Rivas (C), i el Liceo (F).