El CH Mataró, a per un títol.

El CH Mataró va de debò i es carrega un rival directe

Els mataronins guanyen 4-6 davant el Liceo, que era segon classificat.

El CH Mataró va de debò. El conjunt mataroní és el gran favorit per ascendir a OK Lliga, i tot i que això no treu que quedi molt per disputar-se, tampoc passa res per dir-ho ben alt. Dissabte, els d'Albert Larrea van superar al segon classificat, el Liceo, en el partit disputat a Galícia on va acabar per 4-6. Un resultat que permet els de la capital del Maresme col·locar-se sis punts per sobre del segon, que ara és el Taradell, i vuit per sobre del quart classificat que marca la zona fora de l'ascens.

El partit va ser digne dels dos primers classificats, amb alternatives i força gols. Es va avançar primer el conjunt gallec, però poc després Florenza empatava el matx. De nou, els locals van posar-se per davant en el marcador, i de nou el Mataró empatava amb Cusachs com a protagonista a tres minuts pel descans. Va ser un tram final de primera part intens, on Palacín en dues ocasions va capgirar el marcador i va posar un 2-4 satisfactori pels interessos visitants.

A la represa, tot semblava sentenciat amb el cinquè gol, de Florenza. Però aquí va aparèixer la petita reacció local, quan a 13 minuts per acabar feien el 3-5. Mig minut va tardar Cantero en posar terra pel mig: 3-6. El Liceo va anotar el 4-6 poc després, però tot i que quedaven encara deu minuts, el marcador ja no es va moure.