“És una de les ànimes de l’equip. Ha evolucionat de manera espectacular i va ser clau per entendre el nostre rendiment durant les primeres 6 o 7 jornades. Gràcies a ell no vam perdre. La meva continuïtat també tenia a veure amb el fet que el club fos capaç de renovar-lo.” Són paraules de l’entrenador del CH Mataró, Albert Larrea, que es desfà en elogis cap a Sergi Grané, el seu porter titular i segon capità.

Sergi Grané, per la seva part, també destaca la “confiança en l’Albert -Larrea- i tots els companys d’equip. És un projecte molt atractiu a 2-3 anys i vull formar-ne part. Em quedo pel bloc que tenim”. El porter del CH Mataró, que acaba de fer 22 anys, ja tindrà temps, en un futur, de provar altres experiències a clubs de dimensió superior. De moment, ha refusat ofertes d’equips d’OK Lliga perquè “Mataró és casa meva i aquí sempre m’han cuidat molt.”

A banda de les qualitats que ensenya a la pista, també es valora de Grané la seva capacitat per ser model de comportament al vestidor. “En aquest sentit és un 10”, afegeix Larrea. L’entrenador del conjunt mataroní ja planifica la plantilla de cara la propera temporada i espera que la resta de jugadors que han de continuar arribin a un acord amb el club. De moment, Àlex Cantero, Conrad Xicota i Bernat Romero també han firmat la seva renovació. Pau Palacín i Adrià Martos, en canvi, faran les maletes i seguiran la seva carrera esportiva a un altre lloc.

Un davanter, objectiu prioritari

En el capítol de fitxatges, el club mataroní treballa amb la voluntat de signar un davanter que pugui aportar una quota golejadora important. En principi, el CH Mataró tancaria l’apartat d’altes amb aquesta incorporació i la promoció al primer equip d’algun jove talent de la casa.