La segona volta del Club Hoquei Mataró pot enviar en orris un magnífic primer tram de competició. És molt difícil trobar, no només en el món de l’hoquei sinó en qualsevol esport, un equip que exemplifiqui millor allò de la nit i el dia que aquest CH Mataró. De no perdre cap partit durant tota la primera volta (10 victòries i 3 empats) a guanyar-ne només un durant la segona (6 derrotes i 4 empats). Els mataronins viuen immersos en una dinàmica espantosa, però encara conserven opcions d’aconseguir l’ascens a OK Lliga.

Són dues jornades, sis punts en joc. La lluita per les primeres dues places, les que donen accés a la màxima categoria estatal, s’ha comprimit amb fins a cinc equips disposats a esgotar fins el final les seves opcions d’ascens. El CH Mataró és l’últim d’aquests equips en discòrdia, però només té Taradell i Palafrugell a un punt, Manlleu a dos i Alpicat a tres.

Els mataronins preparen aquests dies el partit contra el Liceo de dissabte que ve. Una final en tota regla. Si l’equip d’Albert Larrea és capaç de deixar enrere les males sensacions i superar el conjunt gallec, arribarà a l’última jornada amb opcions d’ascens. No serà fàcil perquè el Liceo ve de golejar (14-3) el Raspeig, precisament el rival del Mataró en l’últim partit de lliga.

El Club Hoquei Mataró encara és a temps de corregir una segona volta molt pobra i acabar celebrant un ascens a la categoria d’or de l’hoquei sobre patins estatal.