El conjunt gallec celebra un gol. Foto: R.Gallofré

El CH Mataró perd en l’estrena a la lliga

Els tres gols d’Àlex Cantero no van ser suficients davant el Compañía de María (3-4)

Set setmanes de pretemporada que, per fi, acabaven amb el primer partit de lliga de la nova OK Plata Nord. El Club Hoquei Mataró necessitava tornar a competir i així ho va fer, malgrat la derrota contra el conjunt gallec en aquesta primera jornada del campionat. El Compañía de María va ser més efectiu de cara porteria i es va plantar amb un 1-4 que semblava sentenciar el duel, però els mataronins van lluitar fins la botzina final.

Soares Paiva inaugurava el marcador, amb un gol de penal, que premiava el plantejament inicial del Compañía de María. Vuit minuts després, Àlex Cantero feia l’empat (1-1). A tres minuts pel descans, una altra vegada el portuguès Soares Paiva posava per davant l’equip visitant i, quan només faltaven set segons pel final de la primera meitat, es produiria la jugada que marcaria el desenvolupament del partit. Un altre gol del conjunt gallec, obra de Tomàs Villares, obria forat (1-3).

El CH Mataró no va ser capaç de retallar diferències durant bona part del segon temps. A més, a vuit minuts pel final el Compañía de María feia l’1-4 que semblava sentenciar el partit. Hugo García va ser l’autor del gol. Els mataronins, però, no es van rendir. Dos gols més d’Àlex Cantero, a tres i a un minut pel final, van fer creure que la remuntada era possible. Finalment no va poder ser, però l’equip d’Albert Larrea ho va intentar tot.