Un partit de la temporada passada. Foto: R.Gallofré

El CH Mataró no reacciona i encadena una tercera derrota

Els mataronins claudiquen amb el Tordera i ja tenen el segon classificat a dos punts.

El CH Mataró no surt de la mala dinàmica en la que va entrar després de la Copa de la Princesa, on va arribar com a invicte. Des de llavors, quatre derrotes (una en la copa, tres en lliga) que han dilapidat bona part de l'avantatge que tenien respecte els seus perseguidors. Dissabte, els d'Albert Larrea van caure 2-4 amb el Tordera en el duel maresmenc, i això propicia que el segon classificat s'acosti ja a dos punts només. El quart, equip fora de l'ascens, es troba a cinc.

El partit va posar-se molt coll amunt en el primer temps, on el Tordera va demostrar la seva eficàcia per marcar dues dianes i col·locar-se 0-2 en el marcador. Els de la capital del Maresme es van veure incapaços de capgirar la situació, i van marxar amb aquest resultat al descans.

A la represa, als sis minuts Eric Florenza va aconseguir retallar distàncies de falta directa. Això donava ales als mataronins, però es van tallar ràpidament quan arribava l'1-3 del Tordera. Quedaven cinc minuts per aconseguir una remuntada èpica. Martos ajustava el matx amb el 2-3 a poc més de dos minuts per acabar, però encara hi hauria temps perquè els visitants evitessin l'empat amb el 2-4 que seria ja definitiu.