Un partit del CH Mataró. Foto: R.Gallofré

El CH Mataró no desafina davant el Liceo i manté opcions d’ascens

Els mataronins golegen i arriben vius a l’última jornada (13-2)

L’OK Lliga Plata d’aquesta temporada podria passar a la història, tranquil·lament, com una de les competicions més emocionants i boges dels últims anys. El deliri s’ha instal·lat a la part alta de la classificació. Equips que feien cara d’ascens podrien quedar fora de la categoria d’or i, en canvi, altres conjunts que semblaven en caiguda lliure han recuperat opcions serioses d’acabar la temporada amb un somriure. És el cas del Club Hoquei Mataró.

Després de cinc partits sense guanyar, els mataronins van sumar davant el Liceo la seva segona victòria en aquesta segona volta del campionat. El conjunt local no només va assolir tres punts valuosos, sinó que ho va fer amb una determinació, efectivitat i demostració de vigor com feia setmanes que no es veia. El millor de tot és que el conjunt gallec es va avançar en el marcador i que al descans el resultat era d’empat a un.

A la segona part, però, la destrossa va ser important. Àlex Cantero, que ja havia fet l’1-1, va marcar el segon, el tercer i el quart gol en un lapse de tres minuts. Adrià Martos, Eric Florenza, Conrad Xicota, un altre cop Àlex Cantero, Bernat Romero i Pau Palacín sumaven el seu encert a la festa (10-1). Gerard Cusachs, amb dos gols, també hi volia participar, i Bernat Romero tancava la golejada (13-2).

Una victòria que suposa mantenir vives fins l’última jornada les opcions d’ascens i que, d’altra banda, permet al conjunt mataroní recuperar una dosi de confiança que semblava perduda. El Palafrugell i el Taradell han escalat fins les primeres posicions gràcies a les seves victòries en aquesta jornada i a les ensopegades de Manlleu i Alpicat. El Mataró és quart amb 43 punts, els mateixos que el conjunt lleidatà i a un dels líders. Necessita guanyar a la pista del Raspeig en l’últim partit de lliga i esperar la punxada de dos dels seus rivals. Si això passa, el Club Hoquei Mataró serà equip d’OK Lliga.