Gran defensa del CH Mataró. Foto: R.Gallofré

El CH Mataró guanya a la pista del Manlleu

Victòria dels mataronins en una visita tradicionalment complicada (1-2)

El Club Hoquei Mataró només havia guanyat un dels últims set partits disputats a la pista del Manlleu. Visitar l’equip osonenc mai és fàcil i, en el cas concret del Mataró, s’estava convertint en una mena de bèstia negra. L’equip d’Albert Larrea, però, va ser capaç d’emportar-se els tres punts per sumar la segona victòria de la temporada. El conjunt de la capital del Maresme ja enllaça dues victòries després de començar la lliga perdent en les primeres dues jornades.

Eric Florenza va avançar els mataronins poc després que el Manlleu desaprofités una falta directa. Eren les primeres accions destacades del partit. Marc Pujadas va empatar quan encara faltaven tretze minuts pel descans. El duel destacava per la seva igualtat i les defenses d’un i altre equip es feien fortes per evitar més gols abans del pas per vestidors.

En els primers minuts de la represa, Àlex Cantero tornaria a posar per davant el CH Mataró (1-2). Cantero ja suma cinc gols en aquestes primeres quatre jornades i és un dels golejadors més prolífics de la lliga. El marcador ja no es va moure malgrat els intents del Manlleu de capgirar la situació. El CH Mataró, ferm a l’hora de defensar la seva porteria, va aconseguir una valuosa victòria a terres osonenques. El Manlleu, malgrat la derrota, continua sent líder de la classificació i els mataronins escalen fins la cinquena posició.