El Club Hoquei Mataró ha lligat el fitxatge de Martí Aymerich, que tornarà a la capital del Maresme per ser el segon porter del primer equip i continuar la seva formació com a jugador. Encara en edat júnior, Aymerich deixa el Barça després d’unes temporades en les quals “ha evolucionat de manera notable.” El seu nou entrenador, Albert Larrea, apunta que és un porter “molt tècnic. Sempre fa molt bé les posicions de parada, a nivell de col·locació però també d’impacte amb la pilota.”

El nou porter del CH Mataró arriba amb el rol de segon de Sergi Grané. De fet, una de les notícies més destacades en aquest període de fitxatges ha estat, precisament, la continuïtat del porter titular aquesta última temporada. Grané, que tenia ofertes d’OK Lliga, ha decidit seguir a Mataró i deixar per més endavant la possibilitat de fitxar per algun club de dimensió més gran. 

De totes maneres, Martí Aymerich gaudirà dels minuts que necessita qualsevol júnior per no veure estancada la seva carrera. El nou fitxatge del conjunt mataroní serà el porter habitual del segon equip i completarà la seva formació entrenant amb la primera plantilla i sent el porter suplent de Grané en les convocatòries dels partits. “Si la seva evolució és bona, a mitjà termini podria ser el nostre porter titular”, exposa Albert Larrea.

El Club Hoquei Mataró continua perfilant la seva plantilla de cara la temporada que ve. L’arribada d’Aymerich s’afegeix al fitxatge del golejador Eric Gual. Aquestes incorporacions, sumades a la continuïtat de la columna vertebral de l’equip, fan preveure un Mataró encara més potent en el seu desig de ser un equip important de l’OK Lliga Plata.