“Té gol, és versàtil, directe en l’u contra u i un especialista en les faltes directes.” L’entrenador del Club Hoquei Mataró, Albert Larrea, descriu així el nou fitxatge del seu equip. Larrea afegeix “un altre esquerrà a la plantilla, juntament amb Àlex Cantero. Completem l’equip en aquest sentit, i això és molt important per tal de tenir més alternatives en el joc.” El CH Mataró celebra el fitxatge d’Eric Gual, un jugador que ha triat la capital del Maresme malgrat les altres ofertes que tenia sobre la taula.

Gual, que aquesta temporada ha format part de la plantilla del Vilanova, és un jugador amb experiència a la categoria. Així doncs, “coneix com es juga a l’OK Lliga Plata i els diferents equips” que formen part de la competició. Albert Larrea es mostra convençut que, “quan s’adapti al nostre joc”, tindrà molts minuts.

Els mataronins buscaven gol i amb Eric Gual tenen la sensació que han fitxat un jugador que, justament, ajudarà l’equip a ser més agressiu de cara porteria contrària. A banda, parlem d’algú “compromès, treballador, amb ganes de fer un bon hoquei i divertir-se a la pista. En aquest sentit, també encaixava molt bé amb la nostra idea”. Eric Gual ha de ser un dels jugadors importants del CH Mataró de cara la temporada que ve.

Renovacions i més moviments de plantilla

El Club Hoquei Mataró segueix treballant en el capítol de renovacions amb la voluntat de tenir tancada la plantilla ben aviat. Àlex Cantero, Conrad Xicota i Bernat Romero van ser els primers en confirmar la seva continuïtat a l’equip, a banda del porter Sergi Grané. En els últims dies, l’entitat mataronina ha lligat les renovacions d’Oriol Lladó i Gerard Cusachs. El capità, Eric Florenza, també té previst seguir un any més a Mataró. En canvi, Jaume Gisbert no formarà part de la plantilla 19/20. Qui sí que ho farà, de manera definitiva i procedent del segon equip, és Guillem Carbonell. Moviments de mercat d’un CH Mataró que prepara una plantilla competitiva amb l’afany de ser, una temporada més, un dels equips importants de l’OK Lliga Plata.