Un partit d'aquesta temporada. Foto: CHMataró

El CH Mataró es desfà d'un rival directe

Els mataronins superen 5-3 el SHUM Maçanet i la zona de fora d'ascens queda a set punts.

El CH Mataró va de debò, i dissabte va aconseguir la sisena victòria en set jornades, que li permet comandar amb mà de ferro l'OK Plata amb 19 punts de 21 possibles. Els mataronins van superar el Maçanet per 5-3 en un partit que podia acostar als visitants a la classificació, però que ara els allunya a vuit punts.

El partit no va ser gens fàcil pels mataronins, que van haver de navegar contracorrent des dels quatre minuts. Va ser l'espai en el que els visitants van anotar el primer gol. A deu per acabar, Conrad empatava el partit i abans del descans Romero li donava la volta per marxar al descans amb un ajustat 2-1. Quedava molt, encara.

I això es va veure a l'inici de la segona part, on el Maçanet va tornar a empatar el partit. Amb menys de deu minuts pel final, tot es complicava però també embogia. Els visitants es posaven 2-3, però 20 segons va tardar Florenza en empatar i evitar un cop que havia estat dur. Cusachs, poc després, feia el 4-3 i a un minut pel final de nou Florenza sentenciava un partit que va estar a punt d'escapar-se però que va reforçar la idea mataronina amb una victòria treballada.