El CH Mataró reforça la porteria. Foto: R.Gallofré.

El CH Mataró dona per bo l'empat a casa

El 1-1 amb l'Arenys permet a l'equip augmentar la distància respecte el segon.

El CH Mataró tenia ganes de tornar a la feina per seguir amb la bona dinàmica del final de 2018, on va acabar invicte i líder destacat amb quatre punts d'avantatge respecte el segon classificat. Els d'Albert Larrea van fer a mitges la feina, ja que per una banda van mantenir-se invictes però per l'altra, no van poder guanyar. L'empat amb l'Arenys de Munt, però, es pot donar per bo: el Palafrugell va perdre i li treuen cinc punts al segon, que ara és el Liceo.

El partit va estar marcat per la falta d'encert dels dos equips durant la primera part, on a banda d'interrupcions per faltes no va haver-hi gaire moviment. Els mataronins van tenir opcions però no van estar de sort per marcar.

No va ser fins ben entrada la segona part, als vuit minuts, que Gerard Cusachs aconseguia marcar l'1-0 i donar l'avantatge als de la capital del Maresme. En el tram final, però, els visitants van empatar. Quedaven sis minuts i els mataronins buscaven la victòria: Cantero va fallar una falta directa i poc després els visitants també erraven una jugada idèntica. Al final, repartiment de punts.