Excursió fins el Castell de Burriac i recuperar forces amb un esmorzar a Òrrius. Una bona manera de fer grup i de començar una llarga pretemporada. El Club Hoquei Mataró, després d’aquest preludi, encara la primera setmana d’entrenaments. L’OK Lliga Plata Nord comença tard, el 19 d’octubre, i fins aleshores tindrà temps Albert Larrea per posar a punt l’equip mataroní.

El CH Mataró jugarà fins a set amistosos, la majoria dels quals amb rivals de Nacional Catalana i OK Plata. De totes maneres, ja s’ha programat el primer partit de cara aquest divendres. El primer equip jugarà amb els veterans del club per presentar la nova plantilla a la seva afició i viure una festa familiar.

Els mataronins han quedat enquadrats, aquesta temporada, a la divisió anomenada OK Lliga Plata Nord. Tots els equips que baixen de la màxima categoria han anat a parar a l’altre grup (Plata Sud), però això no resta competitivitat a la lliga. Així ho veu l’entrenador del CH Mataró, Albert Larrea, apuntant que “tots els equips que vam lluitar per l’ascens fins el final estem en aquest mateix grup.” És el cas del Manlleu o de l’Alpicat, per exemple.

A banda, els desplaçaments són més complicats perquè “no és el mateix anar a Madrid que viatjar a Galícia o Astúries.” De totes maneres, el nivell real de cada grup s’anirà veient a mesura que avanci la competició. Els mataronins tenen set setmanes llargues per preparar una temporada que es presenta apassionant.

Els amistosos de pretemporada del CH Mataró

6 de setembre: CH Mataró vs. Veterans CH Mataró

10 de setembre: CH Mataró vs. Sentmenat

16 de setembre: CH Mataró vs. Espanyol

24 de setembre: CH Mataró vs. GEiEG

26 de setembre: CH Mataró vs. Arenys de Munt

5 d’octubre: Maçanet vs. CH Mataró

8 d’octubre: CH Mataró vs. Sant Cugat