Segona part. 2 a 2 en el marcador. Atac del CH Mataró que acaba amb la bola al pal. En la següent acció, ràpida transició del rival i gol (2-3). Una seqüència que en el partit d’aquest cap de setmana va ser definitiva i que exemplifica allò tan propi de l’esport quan parlem de ‘dinàmiques’. El CH Mataró en viu una de tenebrosa i l’Alpicat ho veu tot de color rosa.

Els mataronins van ser capaços d’igualar el 0-2 inicial del conjunt lleidatà, però la jugada del 2-3 va ser un cop massa dur. “Si tinguéssim un equip amb una mitjana d’edat de 27 anys, això estaria superat. Tenim un equip molt jove, amb una mitjana d’edat de 23 anys”. L’entrenador dels mataronins, Albert Larrea, assenyala que la poca experiència de la plantilla és un dels factors per entendre que ara sigui més complicat fugir de la dinàmica negativa.

Larrea explica que cos tècnic i jugadors coincideixen en apuntar que la ratxa negativa de resultats (només una victòria en els últims vuit partits) forma part, més aviat, d’una qüestió psicològica que cal superar que no pas d’un tema estructural a nivell tàctic. “L’equip ha d’entendre que les 15 jornades sense perdre van ser una situació anòmala.” El tècnic del CH Mataró destaca la gran igualtat i duresa d’una competició que el seu equip va dominar amb mà de ferro durant tota la primera volta.

Ara “toca carregar piles” i fer net, aprofitant que el proper partit ja serà després de Setmana Santa. Aleshores, els mataronins tindran cinc finals en la seva lluita per l’ascens. Ara mateix són tercers amb un punt més que el Taradell i a un del Manlleu, segon classificat i primer equip que seria d’OK Lliga de cara la temporada que ve.