Cinc dies a la setmana i tres hores d’entrenament cada dia. Aquesta és la dinàmica que el Club Hoquei Mataró ha seguit durant les últimes sis setmanes. Una pretemporada llarga i feixuga que, finalment, ja s’acaba. Dissabte al vespre, 19:00h, els mataronins rebran el Compañía de María en el primer partit de lliga de la nova temporada a l’OK Plata Nord.

“S’ha fet llarg però arribem frescos, físicament a to i preparats per a competir.” L’entrenador del CH Mataró, Albert Larrea, valora positivament una pretemporada especialment densa. “El preparador físic (Ferran Mercader), la nutricionista (Sílvia Vendrell) i el fisioterapeuta (Kevin Comas) han fet una feina magnífica”. De fet, el CH Mataró no ha patit cap lesió muscular durant l’últim any i mig. Ara arriba amb tota la plantilla a disposició per començar la lliga.

El Compañía de María “és un equip que practica el joc típicament gallec. Fortalesa física, xoc i duels o situacions constants d’1x1.” Larrea afegeix que hauran d’estar atents per frenar els contraatacs del rival i saber gestionar la tensió pròpia del primer partit de lliga després de tantes setmanes de preparació. El CH Mataró, davant d’un nou repte a la categoria de plata de l’hoquei sobre patins estatal. 

Resposta a la sentència 

La bola tornarà a rodar ben aviat, però no avui. El Club Hoquei Mataró ha anunciat aquesta tarda, via Twitter, que ha "decidit suspendre els entrenaments i activitat per evitar afectacions, i en respecte del lliure exercici dels drets d'expressió i manifestació de la nostra massa social, davant la sentència del TS als representants polítics." D'aquesta manera, l'entitat mataronina s'afegeix a les mostres de rebuig davant la condemna als líders polítics i socials catalans que van organitzar el referèndum de l'1 d'octubre.