Un partit de la temporada. Foto: R.Gallofré

El CH Mataró torna a perdre però encara és líder

Els mataronins cauen a casa davant el Manlleu (3-4)

Tercera derrota seguida del Club Hoquei Mataró (una d’elles a la Copa de la Princesa). Dues ensopegades consecutives a la lliga i, malgrat tot, l’equip d’Albert Larrea encara és líder. Per increïble que sembli, tenint en compte l’estret marge de punts entre els primers classificats, els mataronins encara mantenen el lideratge després de perdre en les dues últimes jornades.

L’Arenys de Munt, que tancava la jornada, tenia la gran ocasió de pispar el lideratge al seu rival comarcal. Doncs no. Derrota a casa davant el Dominicos (3-4) i nova vida pel conjunt mataroní. El CH Mataró és líder amb 27 punts, els mateixos que Manlleu i Arenys de Munt. L’equip de Larrea té un +3 a l’average sobre el conjunt osonenc i un +10 sobre el maresmenc. Vilafranca i Alpicat tenen un punt menys que els líders i el Compañía de María és sisè amb 25 unitats. És a dir, sis equips separats per només dos punts. Apassionant.

Davant el Manlleu, el CH Mataró es va avançar amb un gol d’Àlex Cantero. Santiago Teixidó i David Navarro capgiraven el marcador ja a la segona part (1-2). El tram final va ser de focs artificials. Oriol Lladó feia l’empat a quatre minuts per la botzina. Pol Molas tornava a col·locar per davant al Manlleu a dos del final (2-3) i Albert Bigas feia el quart ja dins de l’últim minut (2-4). Gerard Cusachs, a 31 segons pel final, marcaria el definitiu 3 a 4. Ja no hi hauria temps per a més.