El Mataró, més líder. Foto: R.Gallofré

El CH Mataró referma el lideratge

Els mataronins golegen a la pista del Dominicos (1-5)

El Club Hoquei Mataró és més líder després de la seva victòria a la pista del Dominicos. L’equip d’Albert Larrea va tornar a exhibir el seu formidable potencial ofensiu per superar un rival que, ara mateix, és molt lluny del nivell de joc que és capaç d’oferir el conjunt mataroní.

La jornada va ser rodona perquè, a més a més, diferents rivals en la lluita per l’ascens van cedir punts; el Manlleu va perdre a la pista del Compañía de María (4-3) i l’Alpicat va caure a Vilafranca (5-2). Així les coses, el CH Mataró ja obre una escletxa de quatre punts respecte aquests equips. Els mataronins són líders amb un punt més que l’Arenys de Munt, que va fer els deures davant el Liceo.

El Dominicos no va ser rival pel Mataró en cap moment. El conjunt gallec ja va veure ben aviat que tindria poques opcions de rascar alguna cosa positiva. Àlex Cantero i Eric Florenza van fer els primers gols del partit. Encara abans del descans en caurien tres més. Bernat Romero, Erik Gual i Oriol Lladó en van ser els autors.

El 0-5 que indicava el marcador ja era prou clar. A la segona part, els mataronins van poder reservar forces de cara propers compromisos. El Dominicos va fer el seu gol a les acaballes però, evidentment, no va comprometre en cap cas un nou triomf del líder de la categoria de plata.