Nova victòria del CH Mataró. Foto: R.Gallofré

El CH Mataró recupera el lideratge

Els mataronins golegen el Tordera (6-0)

De perdre 10 a 0 a la pista del Compañía de María a golejar, sense contemplacions, el Tordera (6-0). L’OK Lliga Plata Nord i les seves coses. L’equip que entrena Albert Larrea s’ha refet, ràpidament, de la sonora derrota encaixada a Galícia la setmana passada. Aquest dissabte no només ha superat amb contundència el Tordera, sinó que també ha pogut recuperar el lideratge de la lliga.

L’ensopegada de l’Arenys de Munt a la pista del Vilanova ha permès al conjunt mataroní fer-se amb el primer lloc just abans de la Copa Princesa. El cap de setmana que ve es disputa aquesta competició i, per tant, els mataronins podran gaudir encara més dies de la seva privilegiada posició.

Era de gran importància deixar enrere el rastre negatiu del partit a la pista del Compañía de María. El CH Mataró ho va aconseguir amb una actuació pletòrica davant la seva gent. El Tordera, un dels clàssics d’aquest esport i equip establert a la categoria, no va tenir opcions en cap moment. L’equip local va tornar a demostrar que, plenament concentrat, és un dels conjunts més temibles del campionat.

Erik Gual i Àlex Cantero situaven el 2 a 0 en el marcador ja abans del descans. A la segona part, el CH Mataró va acabar de sentenciar el partit amb els mateixos protagonistes. Novament Erik Gual i Àlex Cantero es repartirien els gols. Així doncs, tres gols en total a càrrec dels jugadors mataronins més inspirats en atac. El CH Mataró recupera bones sensacions.