El CH Mataró va encaixar una golejada. Imatge d'arxiu. Foto: R.Gallofré

El CH Mataró, golejat a Galícia

Sorprenent derrota del líder a la pista del Compañía de María (10-0)

El joc dels despropòsits. El partit del CH Mataró a la pista del Compañía de María és difícil d’entendre, però l’OK Lliga Plata Nord té aquestes coses. Aquí sempre hem fet servir l’epítet de ‘competició boja’ perquè sovint passen coses estranyes i realment sorprenents, com per exemple que el fins aquest cap de setmana líder de la lliga, el CH Mataró, caigui per 10 a 0 a la pista d’un equip de mitja taula. Benvinguts a la categoria de plata de l’hoquei sobre patins estatal.

El Club Hoquei Mataró es va veure superat, de manera escandalosa, per la gran efectivitat del seu rival. Els quatre primers gols van caure en els últims deu minuts abans del descans. Villares, Soares en dues ocasions i Jurado en van ser els autors. Els mataronins, sense resposta en atac, van veure com el partit es complicava de manera extraordinària.

A la segona part, la tònica va ser la mateixa. El Compañía de María va ser capaç d’erosionar, una vegada i una altra, un dels sistemes defensius més sòlids de la categoria. A l’altra banda de la pista, el Mataró no tenia un dia inspirat de cara porteria. Van caure sis gols més (dos més de Soares i de Villares, Lamelo i Miguélez) que deixaven el resultat final en un feridor 10 a 0.

El CH Mataró és ara segon després de la victòria de l’Arenys de Munt contra l’Oviedo. Els mataronins, que encara tenen un punt de marge sobre l’Alpicat, intentaran oblidar ràpidament la golejada a Galícia amb una nova victòria, a casa contra el Tordera, en el proper partit de lliga a la capital del Maresme.