El Liceo encara no havia perdut a casa. El Liceo havia golejat el Jolaseta, 7 a 1, en l’últim partit davant la seva afició. El Liceo va encaixar, dissabte, una golejada escandalosa del CH Mataró (1-12). Aquesta breu concatenació de fets i dades objectives situa el context necessari per entendre fins a quin punt cal valorar l’última victòria del Club Hoquei Mataró. El conjunt de la capital del Maresme ja en suma cinc de consecutives i se situa segon a la classificació, a només un punt de l’Arenys de Munt.

Àlex Cantero i Gerard Cusachs es van repartir el 50% dels gols de la victòria (cadascú en va marcar tres). La resta de jugadors de camp del CH Mataró també van aportar el seu granet de sorra a la golejada; Oriol Lladó, Bernat Romero, Eric Florenza, Guillem Carbonell, Conrad Xicota i Erik Gual. Tots van marcar. Tots van fer el seu golet.

El CH Mataró viu un moment dolç i totes les peces de la plantilla encaixen ara tal i com s’ho havia imaginat el seu entrenador, Albert Larrea. El Mataró és l’equip més golejador de la lliga i intentarà seguir amb aquesta dinàmica quan torni la competició, el dia 14 de desembre en partit a casa contra l’Oviedo.