Un partit d'aquesta temporada. Foto: R.Gallofré

El CH Mataró afronta amb optimisme la segona meitat de la temporada

El conjunt d’Albert Larrea és quart a un punt dels líders

La derrota per 2 a 0 a la pista de l’Arenys de Munt en l’últim partit del 2019 no ha fet minvar els ànims del Club Hoquei Mataró. La plantilla mataronina, assimilada l’experiència de la temporada passada, és conscient que encara han de passar moltes coses i que, de moment, les sensacions són bones.

Equip més golejador (43 gols a favor) i tercer menys golejat (18 gols en contra), el CH Mataró és el conjunt amb millor average gràcies, en bona part, a golejades tan espectaculars com l’1-12 a la pista del Liceo o el 9-3 a casa davant l’Oviedo. La derrota a Arenys de Munt va trencar una ratxa de sis victòries consecutives, però l’equip de Larrea sap que el camí és llarg.

La temporada passada, amb un Mataró invicte i disparat durant la primera volta, l’ascens semblava qüestió de temps. Finalment, l’equip no va ser capaç de mantenir el nivell durant la segona part de la temporada i, en un final de lliga boig, es va escapar la possibilitat de pujar a l’OK Lliga. Aquest punt de maduresa adquirit ajudarà, de ben segur, a l’equip mataroní de cara aquest 2020. El CHM és quart però només té a un punt els tres líders (Manlleu, Arenys de Munt i Alpicat). Els de Larrea rebran el Vilafranca, 18 de gener, en el primer partit de l’any a la capital del Maresme.