El Club Hoquei Mataró s’ha quedat a les portes de l’ascens a la màxima categoria. Els mataronins van fer els deures en el partit de l’última jornada a Raspeig, però tots els rivals van guanyar. L’equip de la capital del Maresme ja no depenia d’ell mateix perquè, després una extraordinària primera volta, no ha pogut mantenir el ritme de puntuació en una segona part del campionat més aviat grisa. L’ascens, però, no era, ni molt menys, l’objectiu de la temporada. Parlem d’un projecte a mitjà termini.

L’entrenador del CH Mataró, Albert Larrea, assenyala que l’equip “ha posat la primera pedra d’aquest projecte. La idea d’aquesta temporada era començar a treballar d’una altra manera, amb un altre sistema de joc” i, d’aquesta manera, anar consolidant una nova filosofia de club. Els mataronins s’han trobat lluitant per l’ascens fins l’última jornada, però segurament el premi hauria arribat abans d’hora.

Principi d’acord Larrea-CH Mataró

L’entrenador dels mataronins ja ha arribat a un principi d’acord amb la directiva del club per seguir dirigint l’equip de cara la temporada que ve. Una continuïtat que va en consonància amb la idea de treballar amb terminis més llargs i que, en principi, també es veurà refermada a l’hora de confeccionar la nova plantilla.

La intenció de club i tècnic és seguir comptant amb la gran majoria de jugadors que aquesta temporada han guanyat experiència i bagatge competitiu a una OK Lliga Plata especialment emocionant. En qüestió d’un parell de setmanes, el CH Mataró espera tenir tancada la plantilla definitiva de cara el curs 19/20.