La plantilla del Joventut.

Victòria del Joventut Synergie a Amposta

Les mataronines mantenen el cinquè lloc.

El Joventut Synergie va aconseguir el cap de setmana passat una victòria solvent a Amposta per 24-27. Les de la capital del Maresme van controlar el partit des d'un primer moment i van demostrar la seva superioritat. El bon paper de cara a porteria d'Ona Muñoz, Sandra Fargas i Clara Poo amb vuit, set i sis gols respectivament, va ajudar a tirar endavant un matx que al descans ja estava encarrilat: 11-14.

Les mataronines van saber gestionar bé els avantatges durant tot el partit, malgrat no ser molt amplis. Mai es va baixar dels dos gols d'avantatge, i això va donar certa tranquil·litat per encarar el tram final i acabar emportant-se el triomf per 24-27. L'equip manté el cinquè lloc, lluny del quart però a distància del sisè.