Joventut Handbol Mataró de Divisió de Plata.

Victòria de prestigi del Joventut Synergie a Benidorm

Les mataronines guanyen per 21-22.

El Joventut Synergie va tornar al camí de la victòria en la seva visita a Benidorm, on es va aconseguir un resultat de prestigi. Les de Jordi Rubí van imposar-se per 21-22 i tornen a mirar cap amunt. Gran partit de Clara Poo, que va anotar sis gols i va ser la jugadora més encertada en tasques ofensives.

El matx va estar dominat per les mataronines des d'un primer moment. Les de la capital del Maresme van tenir un i dos gols d'avantatge en els primers compassos i es va ampliar a quatre als 20 minuts. Al descans, l'equip guanyava per un clar 7-13 en un partit que semblava sentenciat.

Però tot va canviar a la represa, on un parcial  d'1-4 per a les locals les posava en el partit. Mica en mica van anar escurçant diferències i del 17-20 es va passar a l'empat a 20 gols. Quedaven cinc minuts i tot estava per decidir. Aquí, les mataronines van trencar el matx després d'un temps mort fructífer i van saber aguantar els darrers 40 segons per emportar-se la victòria.