Quarta setmana sense guanyar.

Victòria contundent del Joventut Mataró

El Joventut Handbol Mataró va aconseguir el cap de setmana una nova victòria en la setena jornada de lliga. Els mataronins rebien a casa la visita de la Salle Montcada, a qui van superar per un contundent 29-19 que li va permetre  sumar dos punts més. El partit de Nuñez amb 7 gols i de Pujol amb 10 va ser superlatiu, i això que a la primera part el matv va estar equilibrat. Al descans, però, ja es guanyava de sis gols. Al final, triomf sense gaire història.

Els mataronins van trobar-se amb uns quinze minuts inicials complicats, on els visitants van dominar el marcador contra pronòstic. però els de Jordi Fernández van despertar a temps i amb un parcial de 9-2 van marxar al descans amb un avantatge important: 15-9.

A la represa els groc i negres van ampliar la diferència de gols fins als set, i el seu contrincant va acabar baixant els braços. Això va permetre que els mataronins despleguessin un joc ofensiu contundent i al final s'emportessin la victòria per deu gols d'avantatge.