Una acció del Joventut aquesta temporada. Foto: R.Gallofré

Victòria clara del Joventut a la pista del Sant Vicenç

L’equip de Mataró s’imposa amb comoditat (22-34)

El Joventut Handbol Mataró va comandar el marcador en tot moment i va saber imposar el seu joc per sumar, a la pista del Sant Vicenç, una victòria convincent que el situa amb 12 punts (6 victòries i 8 derrotes). Els mataronins acaben l’any amb una alegria i confiant que el projecte de Sergi Rodríguez es consolidi durant els primers mesos del 2020.

A partir del minut vint a la pista del Sant Vicenç les diferències van començar a ser notables (5-9). Al descans, la sensació era que el partit estava gairebé sentenciat (8-15). Faltaven quinze minuts i el 13-27 que lluïa el marcador ja era definitiu. El Sant Vicenç no va tenir opcions en cap moment (22-34).

Mario Martínez va fer 7 gols, Àlex Bosch 6 i Pablo Vela 5. Van ser els màxims golejadors del Joventut en un partit que l’equip mataroní va guanyar sense més complicacions. El cuer no va ser rival. El conjunt de la capital del Maresme descansa ara uns dies i no torna a la lliga fins el cap de setmana de l’11 de gener.