Handbol JH Mataró - La Salle Bonanova. Foto: R.Gallofré

Victòria ajustada del Joventut Mataró

Els groc i negres superen 30-29 a la Salle Bonanova.

El Joventut Mataró va aconseguir el dissabte passat una victòria ajustada que li permet mantenir el tercer lloc a la classificació. Els de la capital del Maresme es van imposar a la Salle Bonanova per 30-29 en un enfrontament que permet els mataronins obrir forat respecte els perseguidors: dos punts de marge.

El partit semblava dominat en els primers compassos, però la reacció dels visitants va sorprendre als groc i negres (4-6). Els de Jordi Fernández, però, van ajustar el matx i van tornar a posar-se per davant amb un i dos gols d'avantatge en diversos parcials fins que, finalment, van marxar 15-12 al vestuari.

A la represa, els visitants van ajustar el partit i no van donar-se per vençuts: al quart d'hora el Joventut guanyava 23-21. En els últims minuts els de Bonanova van arribar a empatar el matx, però el Joventut va saber gestionar millor els darrers instants i va estar més encertat per acabar emportant-se la victòria.