Un partit de l'any. Foto: R.Gallofré

Una de freda i una de calenta pels equips del Joventut

El Synergie perd, mentre que l'equip masculí guanya

Contrastos en el darrer partit de l'any pel Joventut Handbol Mataró. Els dos equips disputaven el seu últim partit abans d'acabar el 2018 i van obtenir resultats ben diferents. Per la seva banda, el Joventut Synergie va ensopegar a casa davant el Puchi en un enfrontament que va acabar 28-29. El matx va estar en mans de les visitants durant tota la primera part, i van arribar a guanyar de tres gols. El partit es va ajustar a la represa, però no va ser possible aconseguir la remuntada de part de les mataronines. Ona Muñoz, amb 10 gols, va ser la més destacada.

Millor van anar les coses pel Joventut Mataró masculí, que va guanyar clarament al Sant Vicenç per 21-30. Els de la capital del Maresme, amb un gran Manel Núñez que va anotar sis gols, van estar per davant en el marcador al primer temps (12-14) i el van trencar als cinc minuts de la represa, on un 0-4 de parcial obria un forat ja gairebé insalvable, encara més quan ampliaven fins el 0-7 la ratxa de gols en els primers deu minuts. Finalment, triomf balsàmic després dels darrers resultats.