Jaume Pujol va fer 11 gols. Bernat Muñoz en va marcar 9. Van ser els principals arguments ofensius del Joventut a la pista del Poblenou, però no els únics. L’equip mataroní va acabar el partit amb 37 gols i es va emportar la victòria gràcies a una exhibició ofensiva coral que també va comptar amb l’aportació de jugadors com Mario Martínez (6 gols), Pablo Vela (4), o Manel Núñez i Jan Bonamusa (3 gols cadascú).

L’intercanvi de cops va ser constant i els atacs d’un i altre equip van imposar-se a les respectives defenses. Cap dels dos conjunts va ser capaç d’assolir avantatges significatius i, en qualsevol cas, quan un d’ells semblava portar la veu cantant l’altre responia amb una ràtzia que canviava el panorama del partit. Al final, els mataronins van mostrar-se un punt més encertats de cara porteria contrària.

El Joventut Handbol Mataró necessitava la victòria per trencar una mala dinàmica que l’havia portat a encadenar quatre partits consecutius perdent. D’aquesta manera, el conjunt de la capital del Maresme agafa oxigen en el seu afany de sortir de la zona més delicada de la classificació. El Joventut suma ara quatre punts i espera escalar més posicions amb una altra victòria en el proper partit de lliga. Els mataronins preparen el partit a casa contra el Banyoles.