Ni els 8 gols de Mario Martínez ni la bona aportació ofensiva, també, de Pablo Vela (5 gols). El Joventut Handbol Mataró no va trobar l’antídot per acabar amb la mala dinàmica de resultats que amenaça amb instal·lar l’equip a la part baixa de la classificació. De moment, els mataronins acumulen quatre derrotes (tres de les quals seguides) i només una victòria. Cal reaccionar.

No va ser el cas a la pista de La Roca. El conjunt vallesà va controlar els diferents parcials del partit i, si bé és cert que mai va aconseguir escapar-se del tot en el marcador, també ho és que va saber gestionar rendes per arribar al tram final amb la sensació que la victòria es quedaria a casa (31-23 a falta de cinc minuts per la botzina).

Roger Manzano va fer 8 gols i Joan Blanco i Alejandro Casas, amb 5 dianes cadascú, també van ser un corcó constant per a la defensa mataronina. El Joventut Handbol Mataró treballa aquesta setmana per passar pàgina a la ratxa de derrotes. No serà fàcil perquè el proper partit de lliga també és fora de casa. Diumenge que ve a la pista del Sant Esteve de Palautordera.