-
-

Soferta victòria del Joventut Mataró Synergie a casa

Les mataronines guanyen al Dominicos de Saragossa per 28-27.

El Joventut Mataró Synergie va aconseguir dissabte una soferta victòria davant el Dominicos, un rival que tot i estar tercer per la cua, va posar les coses complicades a les de la capital del Maresme. El triomf permet a les mataronines encadenar una segona victòria seguida i mantenir-se a la zona alta, sisenes empatades amb el cinquè classificat.

El partit va estar en mans de les groc i negres des del primer moment. Les mataronines van trobar-se 5-1 als deu minuts, una distància que les visitants van retallar amb un parcial de 2-5 en els minuts següents. Les groc i negres, però, van saber reaccionar a temps i es van posar 14-11 abans del descans.

A la represa, els tres gols d'avantatge es van mantenir durant el transcurs del segon temps, però a deu minuts pel final tot es va ajustar. El Dominicos va posar-se 24-22 i ho deixava tot a l'aire. Aquí, les de Jordi Rubí aguantaven (25-23 a cinc per acabar), però van venir els pitjors moments mataronins.

Dues dianes seguides de les visitants empataven el matx a tres minuts per acabar. Fargas tornava a posar per davant a les de la capital del Maresme, i les aragoneses tornaven a empatar: 26-26. A un i mig per acabar, Saray marcava... Però un minut després el Dominicos empatava. Quan semblava que els dos punts s'escapaven, va aparèixer Clara Poo per rescatar el triomf a 20 segons pel final amb el 28-27 ara ja sí, definitiu.