Una jugada del partit. Foto: R.Gallofré

Segona victòria a casa del Joventut de Sergi Rodríguez

El conjunt local s’imposa al Sant Esteve Sesrovires (31-29)

El Joventut Handbol Mataró va reaccionar a temps per sumar una altra victòria a casa en el segon partit del nou entrenador, Sergi Rodríguez, davant la seva afició. Els mataronins perdien a falta de deu minuts per la botzina final (23-25) però van capgirar la situació gràcies a un últim parcial de 8 a 4 (31-29).

L’equip maresmenc va sortir bé (7-5 al minut 10) fins que el conjunt visitant va començar a carburar i, des d’aquell moment, va portar la iniciativa durant bona part del duel. En els primers minuts de la segona part, el Sant Esteve Sesrovires va gaudir d’un avantatge de quatre gols (14-18) però tot plegat va resultar insuficient davant la constància del Joventut.

Jaume Pujol, 10 gols, va liderar la reacció. El van secundar bé Max Ansón, 6 gols, i Bernat Muñoz, que en va marcar 5. El Joventut va aixecar un partit que no feia bona pinta i ara se situa amb un balanç de quatre victòries i sis derrotes. L’equip mataroní viu instal·lat a la zona mitja de la classificació.