Un partit molt disputat. Foto: arxiu

S'escapa la victòria del Joventut Mataró a Sant Cugat

Els mataronins reben l'empat a 30 en el darrer instant.

El Joventut Mataró va veure com se li escapava una nova victòria, aquest cop a la pista del Sant Cugat. Els mataronins van veure com se'ls esmunyia el triomf en el darrer instant davant el rival vallesà, que va empatar a 30 l'enfrontament que els groc i negres havien controlat en el marcador i que es va escapar a tres segons del final del matx.

Abans, el Joventut havia treballat de valent per sumar els dos punts. Primer remuntant un parcial de 3-0 i poc després equilibrant el matx fins a capgirar el marcador al final de la primera part. Després d'anar a remolc durant 25 minuts, els mataronins van clavar un 0-4 que permetia marxar amb avantatge als vestuaris.

A la represa, els groc i negres van mantenir avantatges entre un i tres gols mentre el Sant Cugat intentava remuntar el matx. I així es va arribar als últims cinc minuts, amb un 25-28 a favor dels de Jordi Fernández que no es va saber mantenir. Un temps mort dels vallesans va canviar-ho tot. En un minut, dos gols consecutius posaven el 27-28. El Joventut semblava tallar la remuntada amb la diana de Dani Aguilera, però els locals no es donaven per vençuts i anotaven el 28-29. Els mataronins van fer el 30è gol a minut i mig per acabar, i quan tot semblava fert, dues dianes, la segona a tres segons del final poc després d'una exclusió protestada del Joventut, acabava empatant el partit.