La Copa Catalana femenina és la darrera cita que té el Joventut Handbol Mataró després d'aconseguir mantenir-se amb nota a la Divisió de Plata en l'any del seu retorn a la categoria. I sense la pressió de la temporada de lliga regular estan demostrant el seu potencial. En les cinc jornades de la primera fase de la Copa Catalana Femenina l'equip ha guanyat els cinc enfrontaments i es perfila com un dels favorits a sumar un titol que seria la cirereta al pastís.

Les mataronines van començar guanyant de manera ajustada l'OAR Gràcia Sabadell per 27-29, partit dur com ja s'esperava. L'equip va seguir amb la bona dinàmica en la segona jornada amb el Sant Vicenç, a qui van superar per 37-26, i el tercer triomf va ser clar davant les Franqueses per 36-26. Les mataronines han tancat la fase amb dues victòries més, per 24-31 amb el Lleida Pardinyes i per 38-23 amb el Palautordera.

Són les úniques en sumar 10 punts i col·locar-se en una posició avantatjosa de cara al que està per venir. Segon ha estat el Sant Vicenç amb 8 punts i tercer el Lleida Pardinyes amb 6.